lördag 17 mars 2012

VÅR FÄRG

När jag tänkte vår då blev det tulpaner, när jag
närmade mig öppningen på tulpanen så slöt den sig !!! Kan de ha berott på rädsla eller min "andedräkt " I vilket fall som helst så slutar man ej förvånas....



7 kommentarer:

  1. Ja, man kan undra...men du lyckades ta några fina bilder!
    Härliga färger!

    Kram Agneta

    SvaraRadera
  2. Det var kul att du tittade in på min blogg, så hittade jag hit och vilken fin blogg du har. Den verkar jag ha missat tidigare, tror jag.
    Din tulpan är underbar och precis nu när vi kom åkande hem hade vi rådjur gående på åkrarna nedanför vårt hus och dom är ju så söta!
    Vilka gosiga katter du har!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  3. Jo kanske är det så att Koikarparna är super hungriga, de beter sig så men man skall inte börja mata dem förrän vid +10 grader för det är först då de kan tillgodogöra sig den enligt expertis.
    Vi kollade tempen i dammen igår och det är bara +6 ännu, man vill ju tro att det är så mycket varmare när det är så varmt och skönt i luften (+ 18 grader igår, ljuvligt!).

    Ha en fin helg min vän/ Kram Lussan

    SvaraRadera
  4. Det skall visst bli kallare i nästa vecka, hu....minus grader=(. Så vi väntar med att börja mata koien till värmen kommer tillbaka igen, likaså skulle vi sänka vatten nivån och plocka bort guldiden men det får oxå vänta om det nu blir kallt igen.

    Man anpassar sig fort till värmen.....imorse var de såå kallt (0) att promenera med barnen ut till skolbussen, det blir ju dessutom egentligen en timma tidigare med omställningen av klockan.

    Sittyoga låter spännande......önskar dig en bra start på veckan!

    Kram Lussan

    SvaraRadera
  5. Tack för din omtanksamhet=) Då är jag nästan jämngammal med ditt äldsta barn, jag blir 44 år och våra barn är 12 och 17 år. Jo det är inte länge man får ha barnen små, tiden går fort och varje ålder har sin charm!

    Ha det gott och va rädd om dig oxå/Kram Lussan

    SvaraRadera
  6. Fina bilder! Du lyckas alltid fånga det "djupa" med dina bilder!

    SvaraRadera
  7. Nu var det vår här i bakgrunden! Så fint!
    Jag har nu hämtat mig från den tidiga måndagsmorgonen. Kvällarna är ju faktiskt ljusa och fina.

    Ha en trevlig kväll!
    Agneta

    SvaraRadera