onsdag 4 juli 2012

SOMMAR I TRÖGDEN...

Gul raps gör sig bra mot mörka moln....

En gammal trasig grind som behöver lagas , fast fåren har inget behov av att gå från hagen. Så mycket bete som det finns nu har vi aldrig haft !


Nu i sommar får man anpassa hastigheten efter framförvarande.. Är det en tupp eller höna eller en hybrid som går sist ????

Nu är vi tillbaka i hagen. oj så skönt livet kan vara


Grannens hästar  på sommarbete

Vår gammeltacka Hanna 15 år vilar på maten i dubbbel bemärkelse

6 kommentarer:

  1. Härliga sommarbiler=) Här har vi haft en riktigt toppen dag med strålande sool, underbart! Måtte sommaren vara här för att stanna.

    Mannen i familjen kör hö för fulla mugga med hjälp av sonen och nu ikväll så är hälften inne.

    Marwin äter sin mat uppdelat på två gånger under dagen (morgon och kväll) så han får i sig lite då och då. Jag vet sedan tidigare att våra vargar ätit dåligt när det är sommarhetta som råder.

    Önskar dig en fin sommarkväll/Kram Lussan

    SvaraRadera
  2. Gult och blått! Snyggt!
    Fasaner har inget trafikvett alls. De verkar inte fatta något om farliga bilar.
    Både hästar och får ser ut att ha det skönt nu i allt det gröna. Och vi människor också. Vilka sommardagar vi äntligen har fått!

    Kram Agneta

    SvaraRadera
  3. Mycket fina sommar bilder men hoppas på fler snart kära mor! Kram

    SvaraRadera
  4. Önskar dig en fortsatt riktigt bra sommar min vän/Kram Lussan

    SvaraRadera
  5. Hallå i stugan! Som svar på din fråga så Marwin är inte alls intresserad av att bada...bara gå i med framtassarna och dricka så är han nöjd.

    Jo jag känner till det där med att bli begränsad pga djuren.... vår son har nu blivit så stor att han hellre föredrar att vara hemma oftast och då löser det ju sig. Åh andra sidan trivs jag bäst hemma oxå egentligen!

    Kramili Kram på dig/Lussan

    SvaraRadera
  6. Tack för gratulationerna på födelsedagen! Jo nu var det ett tag sedan vi hördes av, tråkigt att höra att hälsan inte är den bästa... Hoppas snart att du känner dig bättre, jag skickar med många kramar och krya på dig hälsningar/ Lussan

    SvaraRadera