lördag 16 juni 2012

NÄRSTUDIE AV VACKRA KATTER

GALINA den lilla vackra fina som har flyttat hem till oss från Katthemmet HITTA KATTEN.:COM i Enköping. Galina är en av alla katter som tagits om hand  av katthemmet och fått vård. I hennes fall handlade det om att operera bort ögat, men hon tycks inte lida av detta. Hoppas vi i alla fall. De flesta katter som kommer dit är hemlösa och har fått klara sig själva under de mest fruktansvärda former. Det är otroligt så fin harmoni som råder på katthemmet. Katterna verkar så harmoniska trots allt vad de måste ha genomlidigt...Tack  till Kim

 Lite närgångna bilder på några av dem



 Galina bekantar sig med sitt nya hem. Hon har varit mycket modig och t:o.m hälsat på den stora katten Isidor. Ja, hon tyckte att det var o.k att fräsa lite till honom. Han tackade med att gå ut och lägga sig i den "gungande" hammocken. En katt ska inte lägga sig i något som gungar, eller?

Nyvaken

Tvättning


Lite utforskning....

4 kommentarer:

  1. Galina är så lik vår lilla Sessan som var hemlös och flyttade in hos oss i torpet.
    Fina bilder på söta katter.
    Ha det gott och kram!

    SvaraRadera
  2. Så härliga kattbilder, på jätte fina katter=)

    Min kamera har 12.1 mega pixels, 12+ optical 200m, objektiv 5.0-60mm
    Ha en jätte fin Söndag!

    Kram Lussan

    SvaraRadera
  3. Galina vet nog inte ännu vilken tur hon har haft som har fått flytta till er! Ett bättre hem kan hon nog inte ha fått!
    Ett öga klarar hon sig säkert bra med. Vår lilla hund Molli blev ju blind på ena ögat och det verkade hon inte lida av.
    Fina närbilder på de andra kissarna! Hoppas att de snart får egna hem de också. Tur att det finns människor som lägger ner så mycket arbete på att hjälpa dem!

    Ha en trevlig regnsöndag!
    Agneta

    SvaraRadera